Wil je bij ons werken of stagelopen?

Actuele vacatures
Bekijk hier alle actuele vacatures.

“Niemand betaalt graag belasting, maar iedereen plukt er de vruchten van!”
Want uit belastinginkomsten betaalt jouw gemeente veel belangrijke zaken. Dagelijks maak je gebruik van de wegen. Je bent blij als er gestrooid wordt. Dat het afval wordt opgehaald en dat er sport- en cultuurfaciliteiten zijn, zoals het zwembad en het theater. Met de opbrengsten van de waterschapsbelasting zorgt het waterschap voor veilige en sterke dijken, het zuiveren van rioolwater en het juiste waterpeil in Midden- en West Brabant. Kortom, zonder belastingen zou onze directe leefomgeving er heel anders uitzien.

Wij willen optimaal presteren en daarom investeren we in onze medewerkers.
Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en onderschrijven de BWB missie. Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in medewerkers noodzakelijk is.  We bieden elke medewerker begeleiding, coaching en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Wil je bij ons werken of stagelopen?
Financiële, juridische  en klantgerichte experts kunnen we goed gebruiken. In onze organisatie werken vraagt wat van je.

  • Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving?
  • Ben je klantgericht en graag bezig met dienstverlening?
  • Heb je affiniteit met wet- en regelgeving?
  • Hou je van ICT-processen en systemen?
  • Ben je communicatief en kan je goed samenwerken?

Ten minste drie keer “ja” geantwoord?
Dan is het misschien iets voor jou om bij ons te komen werken. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers. Wie weet staat er een passende vacature voor jou open. Ook zijn we een erkend leerbedrijf. We bieden vaak interessante stages en mooie afstudeeropdrachten. Je kan je aanmelden via www.werkeninwestbrabant.nl.

Wat betekent het dat we een erkend leerbedrijf zijn?
We zijn een ‘erkend leerbedrijf’ volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Dat betekent dat we een veilige leeromgeving bieden waar u deskundig wordt opgeleid. We mogen daarom stages voor het middelbaar beroepsonderwijs verzorgen.

Wil je bij ons werkervaring opdoen na jouw studie?
Ben je net afgestudeerd op een hbo of universiteit? Dan bieden we je graag een werkervaringsplek (WEP). Je werkt dan 6 tot 12 maanden bij ons voor een redelijke onkostenvergoeding. Jouw leerproces staat centraal. Een kans om je beter te profileren op de arbeidsmarkt! Via www.werkeninwestbrabant.nl kan je je aanmelden.