Werken bij BWB

Onze vacatures vind je op www.werkeninwestbrabant.nl.

Wij willen optimaal presteren en daarom investeren we in onze medewerkers

Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en onderschrijven de BWB missie. Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in medewerkers noodzakelijk is. We bieden elke medewerker begeleiding, coaching en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Wil je bij ons werken of stagelopen?

Financiële, juridische en klantgerichte experts kunnen we goed gebruiken. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers. Wie weet staat er een passende vacature voor jou open. Ook zijn we een erkend leerbedrijf. We bieden vaak interessante stages en mooie afstudeeropdrachten op werkeninwestbrabant.

Wat betekent het dat we een erkend leerbedrijf zijn?

We zijn een ‘erkend leerbedrijf’ volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Dat betekent dat we een veilige leeromgeving bieden waar u deskundig wordt opgeleid. We mogen daarom stages voor het middelbaar beroepsonderwijs verzorgen.

Wil je bij ons werkervaring opdoen na jouw studie?

Ben je net afgestudeerd op een hbo of universiteit? Dan bieden we je graag een werkervaringsplek (WEP). Je werkt dan 6 tot 12 maanden bij ons voor een redelijke onkostenvergoeding. Jouw leerproces staat centraal. Een kans om je beter te profileren op de arbeidsmarkt! Via werkeninwestbrabant; kan je je aanmelden.