Aanslag 2016 via de Berichtenbox van MijnOverheid

17 februari 2016

Iedereen die een account heeft op de Berichtenbox van MijnOverheid, krijgt de aanslag 2016 via de digitale brievenbus van MijnOverheid. U ontvangt de aanslag niet meer per post.

Het totaal aantal aanslagbiljetten wat naar de Berichtenbox van MijnOverheid is verzonden bedraagt 61.879 stuks. Dat is 23% van het totaal aantal verzonden aanslagen met dagtekening 29 februari 2016.

Als u bij mijn.overheid.nl een emailadres heeft ingevoerd,  wordt u via een email op de hoogte gesteld dat er door de Belastingsamenwerking West-Brabant een nieuw bericht in uw Berichtenbox is geplaatst. In de Berichtenbox van MijnOverheid ziet u alle ingekomen berichten, eventueel met een bijlage.

Als u het bericht opent ziet u dat het de gecombineerde aanslag gemeentelijke- en waterschapsbelasting 2016 betreft. In de bijlage is het aanslagbiljet 2016 als pdf bijgevoegd.

Mocht u nog geen account hebben dan krijgt u de aanslag per post toegestuurd. Als u de aanslag voortaan digitaal wilt ontvangen dan kunt u dat aangeven op de website van MijnOverheid

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.