Wil je bij ons werken of stagelopen?

Wil je bij ons werken of stagelopen?
‘Belastingen. Leuker kunnen we het niet maken…’. Een briljante slogan van de Belastingdienst. Want niemand betaalt graag belasting, maar iedereen plukt er de vruchten van. Want via belastingen betalen we veel algemene zaken: van sportmogelijkheden, cultuurevenementen tot buurtprojecten. En we stimuleren de lokale economie. Zonder belastingen zou het er buiten heel anders uitzien.

Wij willen belastingen wel zo goed en eerlijk mogelijk maken. Daarvoor hebben we ingewikkelde systemen nodig. En daarvoor hebben we weer financieel, juridische en logistieke experts nodig. We werken in een organisatie waar bestuurders, raadsleden en ambtenaren samenwerken aan verschillende belangen. In zo’n organisatie werken vraagt wat van je.

-          Heb je bestuurlijke sensitiviteit?
-          Kan je werken met complexe processen die te maken hebben met wet- en regelgeving?
-          Ben je graag bezig met dienstverlening die het dagelijks leven van mensen en bedrijven raakt?         

Drie keer ‘ja’ geantwoord? Dan is het misschien iets voor jou om bij ons te komen werken! Wie weet staat er een interessante vacature open. Ook zijn we een erkend leerbedrijf. We bieden vaak interessante stages en mooie afstudeeropdrachten.

Heb je interesse?
Mail naar werken@bwbrabant.nl of bel met Karin (076) 529 8469.

Welke vacatures hebben we?
Op dit moment hebben we een vacature voor een WOZ-Taxateur 

Ook zoeken we twee BBL-studenten (juridisch-administratieve opleiding)

Welke stages hebben we?
Op dit moment hebben we geen stages.

Wat betekent het dat we een erkend leerbedrijf zijn?
We zijn een ‘erkend leerbedrijf’ volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Dat betekent dat we een veilige leeromgeving bieden waar u deskundig wordt opgeleid. We mogen daarom stages voor het middelbaar beroepsonderwijs verzorgen.

Wil je bij ons werkervaring opdoen na jouw studie?
Ben je net afgestudeerd op een hbo of universiteit? Dan bieden we je graag een werkervaringsplek (WEP). Je werkt dan 6 tot 12 maanden bij ons voor een redelijke onkostenvergoeding. Jouw leerproces staat centraal. Een kans om je beter te profileren op de arbeidsmarkt!

Mail of bel ons!
-          Stuur jouw CV met korte motivatiebrief naar werken@bwbrabant.nl
-          Bel met Karin: (076) 529 84 69.

Wil je een open sollicitatie sturen?
Dat kan natuurlijk ook. Heb je passende werkervaring of een passende studie? Dan horen we je graag. Mail jouw CV met een korte motivatiebrief naar werken@bwbrabant.nl