Werken en leren bij de BWB

Blijf jij in ontwikkeling?

Belastingen. Leuker kunnen we het niet maken… Een bekende slogan bedacht door de Rijksbelastingdienst. Een briljante communicatie-uiting. Die precies uitlegt hoe de Nederlander denkt over belasting betalen.

Want niemand betaalt graag belasting, maar iedereen plukt er de vruchten van. Van sport tot cultuur, van buurtinitiatief tot het stimuleren van de lokale economie. Zonder belastingen zou onze buitenruimte er heel anders uitzien.

Om belastingen zo goed, rechtvaardig en eerlijk mogelijk te innen zijn complexe systemen nodig. Systemen die aangestuurd worden door financieel, juridische en logistieke experts. En die opereren weer in een complexe organisatie waar bestuurders, raadsleden en ambtenaren samenwerken aan verschillende belangen.

In zo’n omgeving werken vraagt wat van iemand. Heb jij bestuurlijke sensitiviteit? Kun jij werken met complexe processen die wet- en regelgeving raken? Kun je het aan met een vorm van dienstverlening bezig te zijn die direct het dagelijks leven van mensen en bedrijven raakt?

Als dat zo is dan is werken voor de Belastingsamenwerking West Brabant misschien iets voor jou. Op tal van gebieden bieden we interessante stages, mooie afstudeeropdrachten en wie weet interessante vacatures. Zie hieronder voor de diverse mogelijkheden.

De BWB verzorgt de belastingwerkzaamheden ten behoeve van gemeentelijke en waterschapsbelastingen voor een waterschap en diverse gemeenten in West-Brabant.

Interesse?

Mail naar werken@bwbrabant.nl  of bel met Anita 076 529 8525 of Karin 076 529 8469.

Actuele vacatures

Momenteel hebben we een vacature voor Informatiemanager ICT en een Belastingdeurwaarder.

Stageplaats

Er zijn op dit moment geen vacatures voor stageplaatsen. 

Logo wij leiden vakmensen op.1.jpg

Beroeps onderwijs bedrijfsleven.jpg

Erkend leerbedrijf S-BB

De BWB is een erkend leerbedrijf conform de Wet educatie en beroepsonderwijs. De BWB biedt een veilige leeromgeving, waar je deskundig wordt opgeleid. 

Werkervaringsplek (WEP)

Ben je net afgestudeerd op Hbo of WO niveau en wil je je CV oppimpen? Dan is een WEP echt iets voor jou!
Een werkervaringsplaats is bij uitstek geschikt voor jou als ambitieuze afgestudeerde die op eigen initiatief werkervaring op wil opdoen. In een overzichtelijke periode van 6 tot maximaal 12 maanden staat jouw leerproces centraal. Tegen een redelijk onkostenvergoeding bieden wij je deze kans, zodat jij je beter kan profileren op de arbeidsmarkt.

Spreekt een WEP je aan? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar werken@bwbrabant.nl of bel met Anita 076 529 8525 of Karin 076 529 8469. Zij kijken of er vanuit jouw studierichting een mogelijke match is binnen de BWB.

Open sollicitatie

Heb je een opleiding en werkervaring die past binnen onze organisatie? Dan kan je een enthousiaste open sollicitatie sturen. Mail je CV met korte motivatiebrief naar werken@bwbrabant.nl