BWB krijgt het Beste Werkgevers Keurmerk 2018-2019

24 januari 2019

De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) heeft van het bedrijf Effectory* het Beste Werkgevers keurmerk 2018-2019 gekregen. De BWB scoort “1 ster” in de branche Openbaar Bestuur en Veiligheid. Dit betekent dat we tot 0.3 punten boven het gemiddelde in deze sector scoren.

Blij met het behaalde resultaat
Met enige verbazing nam Peter Stoffelen, directeur bij de BWB, de bos bloemen in ontvangst. “Wij vinden het ontzettend belangrijk dat medewerkers het hier naar hun zin hebben. Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en onderschrijven de BWB missie. Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in medewerkers noodzakelijk is. Daarom bieden wij elke medewerker begeleiding, coaching en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat we nu voor het eerst dit keurmerk krijgen. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij de BWB. Tevreden medewerkers stralen dit uit naar de klanten. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor, dus is ben hartstikke blij met dit resultaat,” aldus Stoffelen.

Eind 2018 voerde de BWB een medewerkersonderzoek uit
80% van de medewerkers vulde de vragenlijst in. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.


* Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek